Skip to main content

ORTEC Workforce Scheduling
Van implementatie tot en met beheer

Strates is het thuis van ORTEC Workforce Scheduling Specialisten. Onze collega's werken aanORTEC Workforce Scheduling  projecten op het raakvlak van het systeem en de processen.

Of het nu een volledig nieuwe ORTEC Workforce Scheduling implementatie betreft, ondersteuning bij het functioneel beheer of het verder optimaliseren van een bestaande implementatie, de collega’s van Strates kunnen helpen.

Meester gezel

Ongeacht het kennisniveau van de collega, er staat altijd een ervaren ORTEC consultant achter

Ontwikkeling

Alle Strates collega's zijn gefocussed op ontwikkeling, van persoonlijke ontwikkeling tot meer kennis van het vakgebied

Aan tafel bij ORTEC

Door de intesieve samenwerking met ORTEC zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Resultaat en plezier

Resultaat en plezier gaan hand in hand. Een Strates collega die lekker in zijn vel zit straalt dat ook nog eens af op anderen.

Wat wij doen

Onze klanten moeten het werk verdelen over hun medewerk(st)ers. Dat is complex doordat er vele aspecten zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Denk daarbij aan beschikbaarheid, werktijden, ervaringsniveau, werklocatie en verwachte drukte. Men heeft gekozen voor ORTEC Workforce Scheduling als software oplossing. Dat is een uitstekende keus, echter na de aanschaf begint het werk pas. Hoe kunnen we ORTEC Workforce Scheduling zo slim mogelijk inbedden in het applicatielandschap? Wie moet er hoe toegang toe hebben? Wat zijn de bevoegdheden en hoe koppelen we die aan rollen? Hoe worden planners en gebruikers opgeleid?

Na de implementatie moeten we ervoor zorgen dat ORTEC Workforce Scheduling blijvend toegevoegde waarde biedt. Dat doen we door de gebruikte functionaliteit steeds weer aan te passen aan wijzigende eisen en wensen. Beheren en optimaliseren van ORTEC Workforce Scheduling dus. Dat is wat we doen.