Skip to main content

Raymond van Hensbergen is al vele jaren thuis in planningssoftware, met name van ORTEC. Samen met Bastiaan Schimmel, Harold Poort en Gerrie van Wanrooij heeft hij in 2021 de start van Strates voorbereid. Het bedrijf waar ORTEC specialisten zich thuis voelen. De organisatie die staat voor ruimte, verbinden, creëren van een team, kennis delen, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vooral plezier. Een bedrijf waar je graag wil werken.

Missie en Visie

Missie

Bij Strates komen ORTEC kenners optimaal tot hun recht. Met een focus op de menselijke kant van het zakendoen en het 'doen waar je goed in bent'. Wij geloven dat jezelf en anderen ontwikkelen je een gelukkiger mens maakt en dat dit het beste lukt in een veilige omgeving. Wij zetten ons er actief voor in dit thuis te zijn voor ORTEC specialisten.

Visie

De kracht van onze mensen is de basis van succes. Mensen die verder willen en durven kijken dan de platgetreden paden en de vierkante centimeter. Strates staat voor ambitie, daadkracht, teamgeest, vertrouwen en transparantie. Op basis van wederzijds respect en vertrouwen werken de Strates ORTEC kenners samen met klanten aan optimaal gebruik van ORTEC Workforce Scheduling en het verbeteren van de personeelsplanning.

De naam

Het woord Strates betekent in de geologie (aardkunde) “gelaagdheid” en dat vinden wij goed passen bij verschillende thema’s van de organisatie. 
In ons vakgebied zijn de lagen het Implementeren, functioneel beheren en optimaliseren van ORTEC Workforce Scheduling .

Binnen de Strates organisatie kennen we geen klassieke gelaagdheid in de vorm van een management structuur of iets dergelijks. Er zijn geen managers en secretaresses iedereen is collega.

Aangezien wij de mens (onze collega) centraal zetten kennen we wel de lagen werk/privé balans, ontwikkeling,  inhoud en opdracht.

Het Logo