Skip to main content

Roostersoftware
Van implementatie tot en met beheer

Strates is de thuisbasis voor specialisten in roostersoftware. In de wereld van personeelsplanning werken onze collega's op het snijvlak van systemen, processen en mensen.

Of het nu gaat om de implementatie van een nieuw systeem, de overgang naar een ander softwarepakket, functioneel beheerondersteuning, of het optimaliseren van een bestaande implementatie, de collega's van Strates helpen u graag.

Meester gezel

Ongeacht het kennisniveau van een collega, staat er altijd een ervaren consultant klaar om waar nodig aanvullende ondersteuning te bieden, ofwel: samen komen we er altijd uit.

Resultaat en plezier

Bij Strates gaan resultaat en plezier hand in hand. Een tevreden collega straalt dit uit naar anderen.

Ontwikkeling

Alle collega's bij Strates streven naar ontwikkeling, zowel persoonlijk als in hun vakgebied, van de technische inrichting van roostersoftware tot het dagelijkse functioneel beheer. We werken nauw samen met leveranciers en kennispartners. Daardoor kan uw organisatie de voordelen van de laatste ontwikkelingen benutten.

Wat wij doen

Onze klanten moeten de beschikbare werkbelasting verdelen over hun medewerkers. Capaciteitsplanning wordt vertaald naar de gewenste bezetting en inzet van collega's, een complex proces waarbij rekening moet worden gehouden met vele variabelen, zoals beschikbaarheid, werktijden, ervaringsniveau, werklocatie en verwachte drukte. Een goed roostersoftwarepakket is hierbij een slimme keuze.