Skip to main content

Raymond van Hensbergen heeft vele jaren ervaring in de 'arena van personele planning' en roostersoftware, met name van ORTEC. Samen met Bastiaan Schimmel, Harold Poort en Gerrie van Wanrooij heeft hij Strates in 2021 opgericht. Zij begonnen met het leveren van Functioneel Beheer voor ORTEC Workforce Scheduling, en blijven zich voortuderend aanpassen aan de veranderende behoeften van collega's en klanten.

Strates is het detacheringsbureau waar roostersoftwarespecialisten zich écht thuis voelen. Strates staat voor ruimte, vertrouwen, verbinding, teamwork, kennisdeling, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en werkplezier, ofwel: een bedrijf waar je graag wilt werken.

Missie en Visie

Missie

Bij Strates komen collega's optimaal tot hun recht in hun expertise: functioneel beheer van roostersoftware. We richten ons op de menselijke aspecten van zakendoen en het doen waar je goed in bent. We geloven dat zelfontwikkeling leidt tot geluk, en we streven ernaar een veilige omgeving te creëren waar roostersoftwarespecialisten zich thuis voelen.

Visie

De kracht van onze mensen vormt de basis van ons succes. We moedigen collega's aan om verder te kijken dan de gebaande paden. Strates staat voor ambitie, daadkracht, teamgeest, vertrouwen en transparantie. In samenwerking met klanten werken onze specialisten aan optimaal gebruik van roostersoftware en het verbeteren van personeelsplanning, met respect en vertrouwen als leidende principes.

De naam

Het woord "Strates" verwijst naar gelaagdheid in de geologie, wat goed past bij de complexe wereld van personeelsplanning. In ons vakgebied vertegenwoordigen de lagen de implementatie, het functioneel beheer en de optimalisatie van roostersoftware. Onze organisatie heeft echter geen traditionele managementhiërarchie. We kennen wel lagen als werk-privébalans, ontwikkeling, inhoud en diversiteit in opdrachten, juist omdat we de mens centraal stellen.

Het Logo